woensdag 14 november 2012

Wat elf november brengen kan ... 
 Mijn meid is sinds kort terug met de pop beginnen spelen, pop van onder het stof, ideaal moment
om die mooie poppemie te voorzien van een nieuwe garderobe. Geen patroontjes, gewoon gezondverstand en puzzelen maar. t Was een verrassing bij haar poppenwagen, wat was ze super blij,
 
.
Haar poppenwagen hebben we gepimpt, dat wist ze. Maar dat je alles kan omdraaien en combineren vond ze super. Kijk goed dan zie je pop lekker rusten in haar nieuwe wagen ; )
 
 
 Steeds groter wordende jongens vinden knusteldingen van hun mam niet altijd COOL. Mam opzoek geweest naar een stoere trui, Kei neig stofke gevonden. Stoere combinatie van jawel KLEUR. Lang leve Knippie aug/sept 2012. Zoon lief''s reactie,   jap zit goed = goedgekeurd
 
Na een minder fijne ervaring toch terug achter het naaimachien gekropen om fietszadelhoezen te maken. Man lief en mam lief hun zadel is awa versleten .Vandaar dat bescherming hoogst noodzakelijk is. Mijn patroontje beetje aangepast (vorige keer iets te klein) en voorzien van lus om al dit moois netjes te laten droogen en een mini bebeiligingssysteem ; )  (hier )

5 opmerkingen:

 1. Zo leuk allemaal ! Poppemie is fel met al haar kleertjes. En die poppenwagen is ook fantastisch ! Wat een prachtige trui voor de zoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jadadde! Heeft de piet of de Sint al dit schoons gemaakt?! ;-) De pop heeft een fantastische garderobe gekregen en die trui... idd supercool!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De sint zat in tijdsgebrek, blijkbaar stonden er op heel wat briefkes in 't land iets leuks zelfgemaakt aub. Die arme man is bij me komen aankloppen en heeft me even zwart gemaakt en toen werd ik een zwarte piet die in het holst van de nachten voor die bijzondere dag stiekem achter het naaimachien kroop en wel heel leuke dingen tevoorschijn toverde. Sint vergeleek dit alles met wat er op het lijstje stond, en gaf een goedkeurende blik.
  Moe maar tevreden en blij met de ervaring van het pietenbestaan in bedgekropen en jawel, sint had gelijk. Alleen maar blije gezichten : )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een zeer ferme garderobe!! Echt de max!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @liesje, Mijn dochter vindt dat ook en heeft me al een nieuw verlanglijstje gegeven : )

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...