maandag 11 februari 2013

KANTKLOSKUSSEN, tas en bijbehoren

Zus heeft al enkele cursussen kantklos achter de rug. Ze doet dat schitterend. Dus een verwenbeurt kon niet uitblijven. Een huis kantklospakket samengesteld.
  • KLOSKUSSEN (isolatieplaat: cirkel diameter 60, molton (3X) en katoenen cirkel 80 diamter, met een tunnel waar een touwtje doorsteekt om alles goed aan te troppen) 
  • KANTKLOS TAS (half cirkel model breedte 70, hoogte 75 cm. voor - en achterpand met daartussen een diktestrook. In binnen - en buitenstof. Een rits voor een zakje tussen de handvaten zowel in de tas als er buiten.De handvaten zijn voor de stevigheid over heel de tas bevestigd. Een stevige rits om alle spulletjes netjes in de tas te houden
  • KANTKLOS LAKEN: uit dezelfde stoffen een rechthoek gemaakt, gebaseerd op een handdoek, dit dient om over het kloswerk te leggen.
  • SPELDENKUSSEN: poezenvorm (ons zus is er verzot op) getekend en bedacht, uitgeknipt uit stof, gespeeld met dezelfde stoffen. De grote lus dient om dat speldenkussen vast te nemen zonder geprikt te worden. oh ja heel goed opvullen met pandavulling.
  • KANTKLOS BENODIGDHEDEN IN JUISTE ZAKJES: voor de klosjes, naaldjes, het garen e.d. heb ik kleine stropzakjes gemaakt. Spelend en afwisselend met de stof. Elk zakje is voorzien van een eigen gemaakte illustratie (er op gezet met transferpapier). Zo weet zus waar wat in zit.
  • Alle stoffen, katoentjes, komen vanbij  modecoupon, Sint - Niklaas.
En nu maar hopen dat het klossen nog meer plezier opleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...